SYSILOUHI.COM

Ilkka Auer 2012

Start Kirjailija Uutiset KIRJAT Wyrmia Noridium Galleria
Nikolas North

NIKOLAS NORTH JA KALMATTAREN KIROUS

Kirjailija Ilkka Auerin ja ohjaaja-käsikirjoittaja Antti Jokisen fantasiaseikkailu Nicholas North on Pohjoismaisesta mytologiasta ja Kalevalasta ammentava tarina hyvän ja pahan taistelusta, sankaruudesta, toivosta ja rakkaudesta.

Antti Jokisen ja Ilkka Auerin kirjoittama trilogian avausosa, fantasiaromaani Kalmattaren kirous ilmestyy syksyllä 2013 Otavan kustantamana. Trilogiaksi kasvava seikkailu kertoo Nikolaksesta, joka on saanut synnyinlahjaksi kuolemattomuuden kirouksen, ja hänet on tuomittu tuottamaan huonoa onnea läheisilleen.

Kotikylä tuhoutuu, poika menettää vanhempansa ja joutuu rosvojoukon koulutettavaksi.

Syynä onnettomuuksiin on pimeyden voimien haltijatar Kalmatar, joka haluaa anastaa Nikolaksen kuolemattomuuden, hinnalla millä hyvänsä. Koko karunkaunista kalevalaista maata uhkaavat pimeät voimat ja Nikolaksen on kamppailtava vapautuakseen kuolemattomuuden kirouksesta, suoriuduttava tehtävästä, joka on tähtiin kirjoitettu.

Ilkka Nikolas Northin kirjoittamisesta:

Kalmattaren kirouksen kirjoittaminen oli minulle täysin uusi kokemus. En ollut koskaan aikaisemmin kirjoittanut yhteistyössä jonkun kanssa. Aluksi pelkäsin työn osoittautuvan vaikeaksi tai oudoksi, mutta kaikeksi onneksi Antilla oli hyvin samanlaiset ajatukset fantasiasta kuin minulle ja yhteistyö alkoi toimia vaikeuksitta. Loppujen lopuksi kirjoitustyö osoittautui hauskaksi ja fantastiseksi kokemukseksi.Koko Nikolas North sarja tulee näyttämään uuden tavan aiheen näkemiseen.

Ei rajoja :)